Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Георги Иванов връчи 13-та титла на Лудогорец

Спорт

Георги Иванов връчи 13-та титла на Лудогорец

Георги Иванов връчи 13-та титла на Лудогорец - Tribune.bg

Лудогорец спечели с 3:0 домакинството си от 34-ия кръг на efbet Лига срещу Локомотив (Пловдив), а след срещата “орлите” получиха златните медали за 13-ата поредна шампионска титла на България.

Те бяха връчени от президента на БФС Георги Иванов, който пристигна специално за церемонията. Заедно с него футболистите и хората от щаба приветства и един от собствениците на Лудогорец  Георги Домусчиев.

Преди награждаването играчите минаха през всички сектори, за да поздравят феновете на тима.Златен медал ще получи и Кирил Десподов, който през този сезон има четири шампионатни мача с екипа на “орлите”. Той ги изигра през лятото на 2023 г. и след това той бе трансфериран в ПАОК, а преди няколко дни триумфира с титлата на Гърция.

Най-силните аплодисменти на стадиона бяха за треньора на тима – Георги Дерменджиев. Той изведе Лудогорец за четвърти път до шампионската титла. Отличия имаше за всеки, свързан с клуба, част от щаба, помогнал с усилията си за спечелването на трофея.

Под звуците на емблематичната песен на Queen (групата Куин) "We Are the Champions" капитанът Антон Недялков и неговите съотборници вдигнаха най-високото футболно отличие у нас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати